با نام و یاد خدای با عرض سلام خدمت همراهان همیشگی تی اف نت پلاس. ما امروز تصمیم گرفتیم در این مقاله آموزشی موضوعاتی از قبیل معرفی بهترین افزونه را به صورت کامل جامع و مفهومی به شما توضیح دهیم. شما میدانید که سیستم مدیریت محتوا در وب سایت های وردپرسی سیستمی بسیار قدرتمند است.
که از آن در طراحی سایت استفاده می شود. این سیستم توسط افزونه هایی که دارد، میتواند بسیار کامل بوده و مورد استفاده برای ما قرار بگیرد. افزونه های رایگان بسیارند برخی از آنها ضروری و برخی هم مورد استفاده قرار می گیرند. افزونه و محتوای حرفه ای تری را وارد وب سایت خود کنید.
همانطور که در ابتدا هم گفتیم معرفی بهترین افزونه ها یا افزونه های وردپرسی انواع مختلفی دارند و بسیار فراوان هستند. اما شما باید یک به یک آنها را شناسایی کرده و پس و پس از آن بتوانید به راحتی از آنها استفاده کنید. اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید می توانید در انتهای مقاله با ما همراه باشید. تا به شما بگوییم که چه کارهایی باید انجام دهید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
۲۸ افزونه کاربردی و ضروری در وردپرس
در ابتدا از محتوای معرفی بهترین افزونه ها خواهیم گفت که وردپرس مجموعه ای به نام مخزن دارد. که درون مخزن ها پلاگین های زیادی وجود دارد و در دسترس است. البته نا گفته نماند که تعداد زیاد و بالای پلاگین ها به این دلیل نیست که همه آنها خوب و برای سایت مفید هستند. و در عین حال کاربردی. یعنی ما نیازی نداریم که همه این پلاگین ها را مهم بدانیم.
و تمامی آن ها را نصب کنیم. بلکه ، باید تمامی پلاگین ها را نگه داریم ، و آنها را کنار بگذاریم ، پلاگین های ضروری را جدا سازی کنیم ، و در صورت نیاز ، آن هم نیاز جدی آنها را در مخزن وردپرس یافته و آنها را نصب کنیم. طبق تحقیق هایی که انجام دادیم مشخص شد که از حدود ۶ الی ۷ سال پیش حدود 34/541 افزونه ، ساخته شده است .
که میلیونها بار این افزونه ها نصب شده اند این رقم چشمگیر روز به روز در حال افزایش است. و توسعه دهندگان با دیدن این شرایط روزبهروز شروع به تولید افزونه ها می کنند. طبق تحقیقات مشخص شده که وردپرس تنها سی ام سی موجود است .
اگر به تازگی با وردپرس و اجزای آن و به خصوص افزونه های آن آشنا شده اید.باید حتماً افزونه های وردپرس را بشناسید. و بهترین و کاربردی ترین آنها را برگزینید. پس به همین دلیل است که ما معمولاً افزونه های مفید را انتخاب می کنیم.
و آنها را در سایت ها ذخیره می کنیم و افزونه های کاربردی را به شما معرفی می کنیم. تا شما نیز بتوانید از این افزونه ها به درستی استفاده کنید. این افزونه ها را بر اساس دسته بندی به چند بخش تقسیم می کنند. با ما همراه باشید تا به شما بگویم که این بخش ها شامل چه عنوان هایی می شوند.
افزونه های بهینه سازی و سئو وردپرس
WordPress seo by yoast : این افزونه که به آن افزونه سئو وردپرس نیز گفته می شود ، موجب می شود تا ما هنگامی که از آن استفاده میکنیم مراحل بهینه سازی وب سایت مان را انجام دهیم. و از این طریق می توانیم به راحتی کارآیی سایتمان را افزایش دهیم.
W3 hatal cache : به این افزونه ها ،افزونه کش وردپرس می گویند . که تعداد صفحات سایت را در مرورگر هایی همچون گوگل افزایش می دهند. و کارایی آن را تقویت کرده و آن را بهبود میبخشند. لازم به ذکر است که بگویم این افزونه سرعت سایت را نیز افزایش می دهد.
افزونه های امنیت و ایمنی وردپرس
Akismet : در واقع در این محتوا از معرفی بهترین افزونه ها به طور خلاصه میگویم. این پلاگین در صورتی استفاده میشود که افراد بخواهند کامنتها و دیدگاه ها و نظرات و پرسش ها و… را چک کنند. پس این پلاگین تمامی نظرات را چک و آنها را بررسی کرده ، و آن نظراتی که برخلاف قوانین اسلامی باشد را به صورت خودکار حذف میکند.
WordPress simple friewall :در واقع باید گفت که این افزونه به تنهایی نه ، بلکه توسط یک فایروال از وب سایت وردپرسی شما محافظت می کند. و از ورود نظرات منفی جلوگیری می کند. در واقع امنیت وب سایت شما را افزایش می دهد.
Word fence : درون این پلاگین یک فایروال قرار گرفته است ، که خود شامل آنتی ویروس ، اسکن وب سایت ، اسکن کردن آدرس ها و کش سریع در موتور های جستجو در مرورگرهایی همچون گوگل می باشد.
افزونه های فرم ساز در وردپرس
Jetpack contact form :این افزونه یک نمونه از افزونه های فرم ساز است. که با استفاده از آن شما می توانید ، به آسانی در هر وبسایت صفحه یا یادداشتهایی فرم تماس ایجاد کنید. یعنی میتوانید ضیله های مورد نیاز سفارش سازی ، اعلانات ایمیل ، جلوگیری از کامنت های نادرست ، ریرایرکت لینک ها ، سفارش سازی ظاهر فرم ها و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
Wp contact form :در این محتوا از بهترین افزونه های کاربردی شما می توانید از طریق این افزونه یک فرم تماس ایجاد کنید ، یعنی پل ارتباط میان شما کاربران وب سایت خود.
Gravity forms :برای ساختن هر فرم ساده می توانید از این افزونه استفاده کنید. جالب است بدانید که میلیونها سایت از این افزونه استفاده میکنند.
Contact form7 :به این فرم ، فرم تماس هم میگویند که بسیار معروف است. و در عین حال کاربردی و ساده .طبق تحقیقات مشخص شده که تعداد ۱۶ میلیون از این افزونه ها تا به حال روی وبسایت ها دانلود و نصب شده اند و استفاده می شوند.
Disqus :لازم به ذکر است در این محتوا از معرفی بهترین افزونه ها، که بگوییم از این افزونه برای بارگذاری سریع در بخش دیدگاه ها و نظرات استفاده می شود. اگر شما نیز در فیسبوک عضو هستید ، به راحتی می توانید وارد آن شوید و نظرات خود را به اشتراک بگذارید.
افزونه های شبکه های اجتماعی در وردپرس
Share holic: شما در این بخش می توانید محتوای ایجاد کرده از طریق پلتفرم هارا به وسیله این افزونه ایجاد کرده و محتوای خود را آنالیز و آنرا با دیگران به اشتراک بگذارید.
Social media feather :این افزونه قسمتهای اصلی شبکه اجتماعی را در اختیار شما می گذارد
. و به شما امکان انتخاب پوسته های مختلف را می دهد. و موجب میشود شبکههای اجتماعی را بارگذاری کنید.
Addthis share butt ons :با این پلاگین می توانید ۳۳۰ پلتفرم اجتماعی را ادغام کنید.
Share this :این افزونه بسیار مشهور است که حدود دو میلیون بار دانلود شده است.
افزونه های اسلایدر در وردپرس
Smooth slider :در واقع شما از طریق این افزونه می توانید ، تصاویر و محتوا هایتان را به صورت متحرک در آورده و آنها را انتشار دهید.
Wow slider : همانطور که از عنوان افزونه پیداست ایجاد اسلایدر با تصویر محتوای مختلف ، که می توانیم به آن ها افکت دهیم.
Meta slider :این افزونه یک حالت کلی است که ۴ اسلایدر مختلف دارد ، شما توسط هر یک از آنها میتوان اسلایدر های رسپانسیو ایجاد کنید.
All in ohe seo pack :این حالت افزونه ، از پلاگین ها است. که وبسایت و صفحه مارا بهینهسازی کرده ، و آن را بهبود می بخشد. پس این افزونه می تواند با فعالیت خود سایت را بهینه سازی کند.
افزونه های آمار سایت در وردپرس
Google analytic :این افزونه ، امکان مشاهده اتفاقات را در سایت البته توسط گوگل آنالیتیکس را به شما می دهد. وتنها کار این است که کد تایید را از گوگل گرفته ، و آن را در افزونه وردپرس قرار دهیم.
Wp state dash bord :افزونهای است ، که میتواند ترافیک ها و آمار وب سایت شما را نمودار گونه نمایش دهد. و افرادی که در شبکههای اجتماعی عضو اند را مشخص کند.
Jetpack :در واقع این افزونه میتواند شما را به سایت ، word press.com وصل کند.
Google analytic ator : این افزونه اتفاقات و آمار را در سایت نشان میدهد.
افزونه های مدیریت محتوا در وردپرس
Editorial calendar :از این افزونه برای نظم بخشیدن به نوشته ها ، و سایت و ایجاد تقویم ، استفاده می شود.
Content scheduler :شما هنگامی که از این افزونه استفاده می کنید ، یعنی می خواهید محتوا را ویرایش کنید. و از این طریق می توانید تاریخ های تعیین شده را به شما یادآوری کند. توجه کنید که ، می توانید این جدول را اتوماتیک دار تنظیم کنید.
Aged content message : از این افزونه می توانید ، برای نوشته های یکتا و نمایش آنها ، درباره صفحه به صورت یک اطلاع رسانی استفاده کنید.
افزونه های بک آپ گیری در وردپرس
Back wp up :شما می توانید توسط این افزونه یک نسخه پشتیبان کامل تهیه کنید. و در فرصت کافی می توانید آنها را بازگردانی کنید. و در نهایت می توانید آن را در آپ باکس و ذخیره کنید.
Wp DB backup :می توان گفت که این افزونه حدود ۲ میلیون بار تا به حال نصب شده و جزء معروف ترین افزونه ها در بکاپ گیری وب سایت وردپرس ، است.
Vault press :از طریق این افزونه می توانید ، بک آپ تهیه کرده و به آسانی و با سرعت آن را بازگردانی کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله آموزشی ( معرفی بهترین افزونه های کاربردی برای سایت های وردپرسی) سعی کردیم ، همه این موضوعات را به صورت کامل و جامع برایتان توضیح دهیم. تا حد نیاز ، بتوانیم شما را از مطالب دیگر بینیاز سازیم. در این مقاله برایتان توضیح دادیم که ، افزونههای مهم و کاربردی ۲۸ نوع هستند ، که از آنها برای بهینه سازی وب سایت می توان استفاده کرد.
افزونه های ایمنی و امنیت را ، برایتان توضیح دادیم و شما را از همه مطالب آگاه کردیم. در پایان نیز امید داریم ، توانسته باشیم شما را با موضوعات به صورت کاملا مفهومی آشنا کنیم. اگر شما علاقه مند به موضوعاتی از این قبیل هستید ، می توانید به وبلاگ ما در تی اف نت پلاس مراجعه کنید. نظرات و پیشنهادات خود را برای ما در بخش نظرات ارسال کنید.